4 de maig 2012

Sortida a les Columbretes


Finalment no varem poder anar a les Illes Columbretes com teníem previst, les condicions metereológiques no ens ho varen permetre.Es el de menys perquè ens ho varem passar d'allò mes bé. La qüestió era sortir i navegar, navegar fort.
El Rose Mari va sortir de Cambrils ben d'hora dissabte 28. Fins al Delta molt de vent, ratxes de 38 nusos, "volàvem", com aquell que diu.
Puntes de mes 7'3 nusos durant unes 4 hores. Al Delta es va calmar, un intent de navegar amb l'asimètric que va resultar frustrat per manca de vent...

Contacte amb el Caliu d'en Pere Vila i la seva tripulació (5 membres) al voltant de les 14'30h aproximadament...
Veien el parte gens favorable corresponent al les Illes, que era el nostre destí, es va decidir d'anar cap a Sant Carles i esperar millors condicions metereológiques, que no es varen produir.
En fi, el diumenge, la baia dels Alfacs es va convertir en un magnífic camp de proves .-fins quant podíem escorar?... mar arrissada i molt de vent, "bordos" fins l'esgotament.

Ancorar a la baia dels Alfacs, els dos vaixells abarlobats, prendre un bany, si, algunes es varen banyar, dinar, un bon vinet fresc i mig diada, es un exercici molt recomanable i, cap el tard al port. ...Quin port, modern, net, acollidor... fantàstic!!

El Caliu es va quedar a St. Carles el seu port base i el Rose Mari tornada cap a Cambrils. Com no, el vent de cara fins a l'Hospitalet, a partir d'aquí una estona a tota vela fins al port (arribada 19'30h).

El sopar de cel.lebració al Barlovento un èxit, i tal com ho havíem previst es varen apuntar d'altres amics "terrícoles". Molt be, com sempre, festa, gin-tònic i "bailoteo", algunes fins les 3h de la matinada.

El dimarts dia 1 el varem dedicar a la neteja, equipatge, etc. i cap Andorra.

Aquesta es la breu crònica de la travessa a Sant Carles de la Ràpita que havia de ser a les Columbretes (per tant queda pendent...)
En breu farem un sopar on us donarem mes detalls i us passarem fotografies.
En breu trobareu un album complert a la pàgina del Club de facebook.

De part de tots els que hi hem participat, cinc membres de cada tripulació en el CALIU i en el ROSE MARI, una salutació i fins aviat.
Ignasi Morató


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada