21 de maig 2012

CAMPIONAT DE CATALUNYA OPTIMIST.

 Després de les sis proves realitzades pel grup 1 els resultats segueixen molt oberts; la jornada de diumenge, el canvi de temps i les dures condicions meteorològiques han sigut protagonistes. El dia començava amb una lleugera brisa de 7 nusos a mestral i ha arribat fins als 22 nusos Pel que fa al grup 1 ha pogut realitzar les tres proves. Les nostres representants de l'ANDORRA CLUB DE VELA han tingut uns resultats discrets, mentres que la Tere Morató marca un fora linia i desprès d'una volcada es despenja de la classificació, la Mar també pateix la bandera negra i aconsegueix millorar en el resultats.
 



La jornada de dissabte es va desenvolupar amb força tranquil•litat i es van poder realitzar les tres proves previstes . Les condicions meteorològiques van ser força adequades per a la navegació dels participants; el dia es va iniciar amb un vent de component est que va anar rolant cap a sud fins arribar als 155º, amb una intensitat que no va sobrepassar mai els 8 nusos. Tot i això cal destacar la forta corrent de llevant que van patir els participants al llarg de la jornada.
43 AND 707 Tere Morató, A, CN Cambrils Parcials 18 41 26 bfd 61 32
45 AND 727 Mar Vergens, A, CN Cambrils Parcials 42 49 33 bfd 48 14
Les joves regatistes tornaran al Club Nàutic Cambrils el cap de setmana vinent per a desenvolupar les 6 proves finals que seran clau per a determinar la classificació definitiva .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada