26 de maig 2013

CAMPIONAT DE CATALUNYA OPTIMIST . Final

Aquest cap de setmana ha finalitzat el Campionat de Catalunya amb la participació de 176 regatista dels grups 1 i 2, si la setmana passada el temporal va impedir fer cap regata el dissabte i la manca de vent del diumenge va marcar la dificultat de fer-ne les dessitjades, aquest cap de setmana es tornava a repetir la historia, el dissabte el fort vent de mestral va impedir la realització de proves i el diumenge es va haber d'esperar fins la tarda per que pujes el vent, per realitzar les proves per donar validessa al campionat.

Tere Morató , de l'Andorra Club de Vela, s'ha classificat en 27a posició.  Prova guanyada per Eduard Ferrer del CN Altafulla.

A final de mes representarà a la Federació Andorrana en el Campionat d'Espanya que es celebrarà en aigues de CN de Cartagena.