23 d’abr. 2012

Campionat Catalunya per Equips

TERE MORATÓ , quarta en el Campionat de Catalunya d'Optimist per equips amb el Club Nautic Cambrils. Malgrat els esforçoc a l'aigua l'equip no ha pogut pujar al podium.


Sota una acurada gestió i un desplegament de recursos per part del Club Nàutic Vilanova, s´ha organitzat aquest cap de setmana el Campionat de Catalunya per Equips 2012 amb el reconeixement i la felicitació del president de la Federació Catalana de Vela, en Gerard Esteve. Una vegada més el temps ens ha acompanyat i amb una mitja de 10 kn i una màxima de 15kn s´han pogut disputar les rondes finals del campionat.
Consolidant el seu clar avantatge per davant de la resta, el Club Nàutic el Balís s´ha proclamat Campió de Catalunya, per davant d´un Club Nàutic Vilassar en segon lloc i un Club Nàutic Salou. La resta de llocs han quedat repartits de la següent manera: Club Nàutic Cambrils en quarta posició, Club Marítim Altafulla cinquè, Club Nàutic el Masnou en sisena posició; setè el Club de Vela Blanes i finalment en vuitena posició el Club Nàutic Vilanova.

CLASSIFICACIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada